Un encuentro cu autor Jacques Thonissen

Biblioteca Nacional Aruba ta extende un invitacion na amantenan di literatura pa un encuentro cu e autor Jacques Thönissen en conexion cu su ultimo obra Sarah, de Zwarte Madonna. Jacques ta papia tocante su obra nobo y kico ta su inspiracion pa skirbi. Esaki ta tuma lugar na Dept. Arubiana diaranson dia 11 di november y ta cuminsa 8or di anochi.

E ta escritor di diferente obra, tanto pa adulto como pa hoben, e.o. Tranen om de AraDe roep van de troepiaalSpoken, schurken en goudzoekers y Onder de watapana. Su bukinan pa hobennan ta traduci na Papiamento y e tin un buki pa mucha na Papiamento Cado cododo riba aventura

  • Dia:     Diaranson 11 di november 
  • Lugar:  Dept. Arubiana/Caribiana na Bachstraat 5, Oranjestad
  • Ora:    8 or pa 10 or di anochi.


Bo(so) presencia ta hopi aprecia.

Bibliografie Jacques Thönissen:

Romans:

Tranen om de Ara [1998]

Eilandzigeuner [2000]

De roep van de troepiaal [2004]

Devah [2010]

Onder de watapana [2013]

Sarah de zwarte Madonna [2015]

 

Jeugdboeken:

Shon Shoco weet raad [2001]

Si bestia por a papia [2002] (vertaling van Shon Shoco weet raad door Yolanda en Jacques Thönissen)

Cado cododo [2005]

Spoken, schurken en goudzoekers [2006]

Spoki, bandido y buscadonan di oro [2011] (vertaling van Spoken, ... door Philomena Wong e.a.)





Biblioteca Nacional Aruba
George Madurostraat 13
Oranjestad Aruba
Phone +297 582-1580
Fax +297 582-5493
www.bibliotecanacional.aw
info@bibliotecanacional.aw

Branch San Nicolas
Peter Stuyvesantstraat z/n
San Nicolas Aruba
Phone +297 584-5277 /
+297 584-3939
Fax +297 584-5004


Dept. Arubiana/Caribiana
Bachstraat 5
Oranjestad Aruba
Phone +297 582-6924

Facebook   Google+ YouTube Pinterest LinkedIn